Goedkoper michael kors nederland pas cher 2014


Updated By : July 24, 2014 3:39:01 PM JST

Als lente of zomer een heldere tint biedt, waren vroege herfst serie meer samengesteld. Mannelijke prima zachte lamsvel verbinding aan de randen silhouet profielen, en een melancholische gevoel voor kleur, door middel van harde en zachte lijnen en asymmetrische vorm, trim, zoals een kant korte mouw mouw losse jurken, geometrische wollen jas en een zwart-witprinter symmetrische bont kraag, asymmetrische kunst aan het einde. Technologie is geweldig, pluisjes het maakt de 3D effect van de lederen jas. Duik michael kors outlet afdrukkleur gestreepte vacht, echte fijne vacht wol, die kost een totaal van 1050 uur heeft schijnbaar zware vacht vederlicht is.Xinxiya·Luo Ray (Cynthia Rowley) 2014 voorjaar/zomer release, moet eerst hebben die gekleurde ornamenten uw aandacht te trekken. Kleurrijke sash is versierd met kroonluchters, gevuld met DIY stijl. En de locatie van de Conferentie de oorspronkelijke gotische stijl contrasten. "Ik wil het allemaal, net als mijn eigen regeling van meisjes," Rowley uitgelegd. In de komende paar jaar, zal Fendi worden opening meer winkels in China, verder praktijk overtuiging in haar inzet voor kwaliteitsproducten en diensten.

Balenciaga oprichter kelisituowaer·balunxiyajia van het leren met haar naald en draad om te beginnen met stap voor stap naar succes, opende het in Parijs in 1937, balenciaga Couture bedrijf. Balenciaga kleding is altijd geweest geschoolde in snijden en naaien, is geprezen als een revolutionaire trend richting. Spanje koningin, België Koningin, de hertogin van Windsor, en Marokko geeft in zijn uokaqéaó zoals de koningin, die vroeger van's werelds grootste mode magazine als de beste geklede beroemdheid. Balenciaga kleding is altijd geweest geschoolde in snijden en naaien. Knippen op de bias is aangepast, te doorbreken de vloeiende lijnen te benadrukken van de specifieke seksuele delen van het lichaam. Structuur altijd blijft tussen mode en pasvorm, comfortabele, en ziet er mooier.Voor degenen die kijken niet-ideale eenmaal in michael kors crossbody tassen balenciaga jurk, plotseling zo elegant. Michael Kors handtassen voor lente/zomer 2013 film presentatie "nieuwe classicisme" unieke temperament, door te onthullen dat Franse elegantie en ontspannen mode, de Michael amwzqwzb op vrouwelijke schoonheid van een tijdloze houden.

Zeer creatief Parijse Grand houding (Michael Kors) merk winkel vensters op een display plat bloemen en blauwe houding (Michael Kors) tas kleur overeenkomen met harmonieuze 2013 Parijs Orchid houding (Michael Kors) venster ontwerp venster mode merk Michael Kors edele groene bag.2013 Parijs blauwe houding (Michael Kors) merk venster ontwerp bleef heeft haar merk consequent van nobele elegante stijl, venster gesneden van zoals gespreid van pols tabel vanaf geometrie gevormd als achtergrond, en boven mozaïek heeft u van prachtige bloemen, in Zhijian van booth Shang show van Michael Kors pakket package in tinten en patroon Shang en rond floral bloemen van fase mix, Yu harmonie elegante in de show uit koopwaar van functies, zeer mooie van een venster vertonen. Mijnheer Shi Wade in de Verenigde Staten werd opgericht in Denver, Colorado bedrijf dat bagage maakt.

Chanel ontwerpt met een verschillende individualiteit, en haar vrijheid maar sentimenteel bijgevoegd aan mannen; ze geducht onafhankelijkheid maar er zijn vrouwelijke. In de 90 's, Fendi en beurt over een nieuwe pagina voor de mode-industrie. In 1997 land ontworpen Fendi stokbrood handtassen beschikbaar, stokbrood handtas, Fendi verder haar huidige helikopterpiloot creativiteit en sterkte, Markeer in het Millennium jaar, na, na de lancering van nieuwe producten, met inbegrip van mooie ostrik handtas, fancy Diavolo en Biga handtassen, evenals recente blockbuster debuut van chef-kok handtassen. Heeft opgelopen veel succesvolle ueijibqnó Fendi is van plan om haar mode Koninkrijk grondgebied verbreden, en de nadruk gelegd op de snelgroeiende markt van de goedkope michael kors tassen vooral in China bedrijf. Fendi Perle opende een nieuwe conceptstore in Guangzhou, haar flexibele moderne design in de detailhandel tonen.

Detailed Description

Write A Comment

Please register in sprasia to post comments.


SignUp

Profile

adison (3 days +)

«  2014年7月  »
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31